Lehessek angyal
Adj néhány stresszmentes napot
(Ne túl sokat), ha meghalok
Ne vess pokolra, égtem én
Eleget itt a Földtekén
Tisztítótűz se kell nekem
Ne tornácon legyen helyem
Hadd szálljak fel a mennybe én
Lehessek angyal, hófehér
Lehessek angyal, szárnyaim
Röpítsék messze vágyaim
Nem ülnék én a jobbodon
Ilyen nagy kegytől ódzkodom
Csak hallgatnám, hogy zengenek
Mennybéli, furcsa hangszerek
Csak lebzselnék a trón körül
Míg lényem át nem lényegül
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.