mindenféle lében áztatom magam
olvadt hóban vízben
ragadós mocsokban
nyálban nevetésben
áradó folyóban
néha alkoholban
utána epében
szakadó esőben
szigorú zenében
mindenféle lében
minden fél e lében
valami lepereg valami felold
elfolyt gátlások és sejtek
elfojtott vágyak és percek
sejtetik mit nem sejthetek
tiszta csak a könnytől leszek