Párnámon álmodva
Párnámon álmodva pihenteted fejed.
Arcod kisimítja a végtelen szerelem.
Nézem, csak nézem nyugodt arcodat.
Szerelmemmel ellopom minden gondodat.
Szememmel lágyan simogatlak csak,
Nehogy véletlen álmod megzavarjam.
Édes lehet. Végtelenül boldog álom.
Huncut mosoly játszadozik szádon.
Nem tudom megállni. Nem, mégse.
Kezem cirógatva indul érintésre.
Csak cirógatni, lágyan simogatva,
Arcodat féltőn a kezembe fogva.
Ajkamon tűzként lüktet már a vágy,
Ajkaddal csókban érintkezne már.
Nem gyönyörben éledt követelőző,
Csak olyan kedves, álomból ébredő.
Félig álmodban hozzád simul testem.
Ujjaim piheként suhannak gerinceden.
Ébredsz már. Megrebben a szemed
Rám nézel. A vágyat látom benne.
A vágyat, mit vágyam felébresztett.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.