Egy csajjal a treforton online
Egy csajjal a treforton online
chatelgetek, nem egy észkombájn.
Begépelt helló után máris
dialógunk vér szexuális.
Kérdezi mikor voltam nővel,
és bevállalnám-e kettővel.
Írom – tegnap, meg: hárommal is,
az étvágy-jelentésem hamis.
Ich bin ein Potenciabajnok,
Liebling, a testi bűnre hajlok!
„Bi vagyok, baby, és nimfomán,
forró kéjbarlang a kisszobám.”
Most érdeklődik, hol a kezem,
éppen a billentyűkre teszem!
Bugyiját ledobta, meztelen,
jelez szolgálati fegyverem.
„Már az ujjam tiszta hüvelyjuice!
mi kell még, hogy végre belém csússz?”
Hátamba mélyed tíz műköröm,
bár virtuálisan prütykölöm.
Intim réseit mintha bújnám,
kopogok a klaviatúrán,
mert vannak erotikus álmok
és gabalyodó agyhullámok,
amik felhúznak, mint a vekkert.
A monitor szavakkal megtelt,
szerelmünk olvasva hatásos.
Ő túlsúlyos és pattanásos,
lesi az ágyban alvó húgát,
ne ébredjen fel, hálóruhát
visel és orrán szemüveggel
„Good bye, baby!”-t pötyög, mert reggel
matekóra a másodikon:
oszt, szoroz, összead és kivon.
Én maradok magamban online,
várom, hogy jön egy újabb Bond-lány.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.