Utánad
Máris hiányzik az emberi hang,
mióta báván becsuktad az ajtót,
elszállt a hang, a szó, a lehelet,
ami élővé teszi a halandót.
A kuckóban maradt a semmi,
az ajtók zárja befagyasztva,
mágnesszalagos üzenet is
kódjai által eltakarva.
Imbolyogva lépni egyhelyben,
pillantgatva a pusztaságra,
lubickoljak csak némaságban
kis sakkfigura, tétova bástya.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.