Egy holnapon
Szeretlek. Milyen egyszerű kimondani.
Százszor - ezerszer míg a tüdő lehel,
addig míg a nap ragyog, s még tovább..
- míg gyúlnak sorban a csillagok.
Érezni a szó ízét, hogy éled a nyelven,
közel a szájhoz, ezt neked lüktetem.
Csókokkal szaggatni, hadd dadogjon,
susogva némán, hogy vágyat oltson.
Szeretlek. Milyen jó leírni. Ha fáj,
jó aztán sírni gondűző vállakon,
és várni, hogy egyszer újra ideoson,
végre megérkezik, igen- egy holnapon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: -- (-, -)
Kiadó: -