Ha leszáll az est
Ha leszáll az est, és rám hajol a csillagok soka,
nyomaszt egy kérdés: ott, az kinek otthona?
Vörös-e vére? S vajon szíve melyik oldalt ver?
És ha gyászol ő, úgy sír mint egy földi ember?
Hűs planéták mögött milliónyi titok lappang,
dalod ha dúdolod , neki az csupán egy hang?
Vers mit neked írok, szenvedélyét megértené?
Ha már nincs a fejfán jel, te mégis tudod kié.
Szerelmet átélni! Ez ami bűvöl, és csodába ejt.
Testében van-e kamra, hol mély érzést rejt?
Karja mozdul ölelésért? Csókra várt-e hasztalan?
Félt viharos éjen át, míg óvó párja messze van?
*****
Lenyugszom.
Kiszállok az univerzum bűvéből.
Teremtő! Még adsz valaha számot a művedről?
Megtudhatjuk mi porszemek, miért lettünk ide?
Van-e társunk a hideg, sötét, végtelen semmibe?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: A színfalak mögött (Debrecen, 2006)
Kiadó: Ser-Müller kft