Kiválasztottak
Sújtja őket a sors
szárnyalásuk oly gyors
nem ismerik a törvényeket
az ő fajuk parancsot nem követ
Idelent csak hallgatag árnyékok
kiket kinevetnek és átlépnek
ám glóriájuk belülről ragyog
s csendben hoznak fényt az embernépnek
Egy világért küzdenek, melyhez nem tartoznak
kínzóik, megvetőik jövőjéért harcolnak
erejüket nem e világból kapják
őket magasabb rendű erők támogatják
Csendes szürkeségben végzik el munkájuk
el e világból feltűnés nélkül mennek
ám mikor végre nyugalomra lelnek
egy új, szebb lét marad utánuk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.