Pillanatkép
A könnyek mit sem érnek
a fekete lepel lehullott
kik meghaltak, nem élnek
nincs értéke a vérnek
az a kor már régen elmúlott...
Már csak géppuskák ropognak
csonttemető a sivatag
katonacsizmák kopognak
ezrek halálba rohannak
eső nincs, csak vérzivatar
Gyilkol a legősibb vadállat
fajtársai a prédái
semmi sem szab neki gátat
önmagának fordít hátat
egy elhullott, jön a másik
Hinni régen nincs miben
ölsz, vagy téged ölnek
add csak fel minden hited
nincs semmi, te sem hiszed
álmaid széttörnek
Mi diktál, a vak őrület
a vérszomj és a káosz
vezetőd parancsát kövesd
éltessen csak a gyűlölet
és véletlen se változz!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.