AlaQulásom
Q-mérő: tekercsek jósági fokát mérő készülék
(Műszaki lexikon)
És az vagyok mégis, aki vagyok.
Csak az, ami vagyok, csak az lehetnék!
Csak akit kihordtam kamaszkoromban
rám varasodott sebekként!
Avagy, ha valamivé levésem
-alaqulásom, hogyha úgy akarod ?
valakivé nem tett is egészen,
követtem mégiscsak a részem,
tűrtem belőle egy darabot.
Volt? Vagy van? Vagy nesze semmi? ?Lássuk!
Vagy húsunk nem is, csak csontjaink valának?
-Bűzhödt tetemeit most, hogy kiássuk
tévedéseink nagy dinoszauruszának...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Ideiglenes emlékmûvek (Budapest, 1986)
Kiadó: Szépirodalmi Kiadó