Mûanyag-tehenek a városban
Mért teszünk ki teheneket,
amikor tevét is lehet,
-szemüvegben, csíkos háttal,
ettől elhal a madárdal,
ezüst fillér a kabátja,
karót is nyel bánatába.
Míg nem tudjuk, mi az ember,
barátkozzunk tehenekkel,
s legyen ez egy tehén-vers,
műanyag és kissé fals.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.