Rivális
Edit legyőzött, felszállt én elém
az élet minden gyors villamosára,
Edit volt ő, akárhogy hívták máskor,
az első mintát másolta utána.
Legelső E. az iskolában volt,
majd hivatalnok-padokban előzött,
és elvett téged is, ez kicsit sok,
hogy már a szerelemben is ő győzött.
Mondják, szeretni kell Editet is,
érzelgéseket hagyjam már mögöttem,-
majd szólok, hogyha minden rendben lesz,
majd szólok, hogyha magamat legyőztem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.