Akkor legszebb...
Akkor legszebb a Csillag
az ég tetején,
ha tavaszt csillogtat benne
fent a remény,
s lent, a fekete ágon,
az Ének maga:
virágok ég felé hajló
pillanata.
Akkor legszebb a szív is,
ha tavaszra vár,
ha benne öröm és szépség
csillaga fáj,
s fényt kér mélypiros könnycsepp,
a szívből jövő,
s földön is égi virágzás:
csillagidő.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: kéziratban,