Írni kéne...
kéne írni egy megható verset/oly melódiát, milyet még senki se’ szerzett/mélabúsat, hogy művészi legyen/hűset, hogy a szívben melegedjen/érthetetlent, eklektikust/ nyár esti melankólikust/néhol ragacsosan túlzót/ rakok bele pár bevált kulcsszót/szerelem, fájdalom, te meg én/és ha összeáll az instant költemény/megszámolom a porhoz, vízhez/alvadt vérhez, verejtékhez/hány csepp könnyet adtam/aztán, ha a stílusokat megkavartam/hogy igazán hatásossá váljon/a lap alján dedikálom/meg keltezem, az öröklét miatt/tudod, az idő mindenre kihat/már látom, az utókor hogy vizsgálja/a történelmi háttér mennyire áthatja/és posztmodern és a rímelés újszerű/és ez a sor, ez de nagyszerű/és meg csak forgok síromban/mert pont azt nem tudják, kiről írtam….
Igen, jobb lesz, ha most rögtön
Még melegében összegyűröm…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.