nem vagyok jó.
semmiben.
hogy hozzád kevés:
elhiszem,
csak fáj. hallani.
fáj, hogy ki tudod
mondani.
mert én nem tudnám
csak büszkeségem tátogna
némán.
a sok hibám.
mind ismered.
talán ők is
elmennek veled,
és jobb leszek
nélküled.
vagy elnyel a
szürkület….
NEM AKAROM TUDNI!
könnyű volt behunyni
szemem: majd te látsz
helyettem.
mennyit vesztettem…!
sajnálom,
sajnálom, hogy így
elcsesztem…