hazafele
fölnéztem az égre
és a fejem fölött lépdelő holdat pont a két villanydrót között láttam.
mentem tovább, de
tudtam
egy kicsit sem
térhetek ki egyik
irányba sem
mint kiskoromban
remegő kézzel vezettem
a ceruzát a papíron (nehogy
az útvesztő
széléhez érjek)