Nem hiszem...
dehogy szeretsz…
ha szeretsz, az öngyilkosság,
az szenvedély, az kereszt,
az iszonyat és undor,
és míg nem fogod fel ezt,
addig nem szeretsz,
addig bárkié lehetsz….
csak mondd, hogy nem volt hazugság,
mondd, hogy csak most feledsz,
hogy nem csaptál be, vagy én magam,
s ha a dohányfüstbe meredsz,
látod még néha az arcom…fakón…
és akkor még fáj kicsit…
meg hogy már nem úgy nevetsz…
hogy minden mosolyodban ott a bűntudat
igen, mondd, hogy te is szenvedsz
(s akkor talán elhiszem…)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.