Bizonyos
Történnek velünk bizonyos események
miközben élünk, mindentől függetlenül,
s hogy elviselhetetlenebb legyen a végzet,
ad abszurdum mégoly észrevétlen,
mint egy fuvallat az orkán erejű
széllökésben: vakok között a jelbeszéd.
Szerelem, házasság, gyerek, halál.
Néhány rezzenéstelen arc a pillanat
egy bizonyos fokára feszítve, mint
(lepkébe, légybe szúrt gombostű -
fején a létezés elnéző emlékezése)
elmosódott dátum retusált fényképeken.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.