Ének a hullaházból
A kórház pincéjében
fém fagyasztótepsik
végtelen folyosók
hullákat rejtenek
itt végzik a testek
miket elhagyott a lélek
örökre lepecsételt titkok
miket már meg nem fejtenek
formalinszag nyomja el
a rothadó tetemek bűzét
a fagyasztó kamrák
síri hideget árasztanak
bizony, kik itt végzik
nem maguktól vannak ám itt
ideküldik őket
nem maguk választanak
élő embernek bűn
ide belépni, s ki megteszi
tán ki is hívja
maga ellen a halált
hisz nemsokára itt végzi
minek hát elmenni
ki egyszer belépett
új otthonra talált
Éjjelente
mikor nem látja senki
vad táncra kelnek
a fagyasztott kádáverek
eljön maga a Halál
ő lesz a sztárvendég
s bekapcsolódnak a buliba
a a serény boncmesterek...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.