Leromboltatott a régi
helyébe jött az új
a múltat senki sem védi
a szél már máshonnan fúj
kedves lovaskocsik helyett
mindenütt autók poroszkálnak
betonkolosszusaink felett
gépmadarak szállnak
mily szép is a győzelem
az anyatermészet felett
csak elfelejtette az ember
hogy ő is belőle született
nincs is mit mondani
minden önmagáért beszél
de van tán még valaki
kinek nem jártunk túl az eszén...