Mit szeretsz bennem?
Mit szeretsz bennem?
Hisz érthetetlen
Hogy sodorta össze kezünk
Millió véletlen
Mit szeretsz bennem?
Hisz mélyre süllyedtem
Mióta szívemet nem tépi, marja
Magány adta kedvem.
Mit szeretsz bennem?
Hisz semmit sem tettem,
Csak élek vakon, úgy mint mások,
Mégis én kellettem…
Mit szeretsz bennem?
Hisz annyit vétettem
Szívemet füstbe vonva bízok:
Itt maradsz mellettem.
Mit szeretsz bennem?
Áh, nem érthetem.
De szeress kérlek, mert miattad
Önmagammá lettem!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.