Ennek a télnek sosem lesz vége.
Ha mégis: negyven nap eső,
majd árvíz és sár és párátlan nyár.
Páratlan pesszimizmus
leng a levegőben. Míg le nem lőttem,
ott körözött egyre szerelmes hullák fölött.
A könnyem belédtörött, de le nem törölném
míg változás nem elég,
csak csobog a vérem a hóra.
Végül egy évszak marad - hideg-meleg
egyre megy, mert nem számít neked,
hogy voltál okozója.