egyszerű vers
Ha ez kell, hát legyen: tanuljon meg újra
élvezni e fuldokló éjjelen, elfojtott hold
világítson gumiszobát, csillagok mosdassák
távolságukban bánatát,
legyen alteregó a magány, vagy egy kabát,
s mi kitesszük a szűrét, érezze otthon magát,
fúrja ölébe fejét a megváltó „válj el”
(kérem, bocsásson meg a pongyolaságért)
ön lehetne az etalon, mint a danubius, sláger
rádi- jó, megkaptam végre, mint Tilos az Á-t,
igen, uram, ez itt egy kupleráj, ahol romlatlan
a remegés, rongyos kis ponyva a múlhatatlan
szerelem, és tudja mit, uram, nálam mindenki,
mindenki megfizet naponta egyszer legalább.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.