se nem bugyel se nem szovel
a tekintete réveteg
már mind nehezebben alszom el
mind nehezebben ébredek
megrendezem: no most! beintek
(a szatírjáték ősi módszere)
és várom mikor mikor legyint meg
a lejegelt hús koporsószele
a kezem mind ügyetlenebb
a verejtékem: könnypalást
a nyelvem íze dögleteg
próbálgatom a meghalást