A boldogság boldogtalansága
Gondtalan, szép világ
lelked bárányfelhőn úszik
életed áldott boldogság
sokan el sem hiszik
béke s csend tölti ki
minden egyes perced
nem zavar meg semmi
éled az életed
de eljön a pillanat
mikor minden eltörik
csak pár töredék marad
s léted kiüresedik
nem lesz már ugyanaz
az egykori boldogság
hazug lesz, mi igaz
felfordul a világ
eddig semmi nem hiányzott
de hirtelen feleszmélsz
szemed valami újat látott
s rájössz: hazugságban élsz
boldogságot nem ad már
maga a boldogság
más pedig rád nem vár
csak boldogtalanság
2006. 01. 23.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.