Meghajlok a
nagyok előtt
de nem utánzok
senkit
követem
mit jónak látok
de szabály
nem irányít
a művésznek
nem kell
útmutatás
járja a maga
útját
a forradalmár
költő is
maga választja
a versalkotás
módját
versforma, rím
pokolba velük
ha akarom
majd használom
de éppen
ugyanannyit ér
ha szabadon
vetem papírra
álmom.