Omladozik minden
semmi sem az, mint régen
egy biztos pont sincsen
semmi sem maradt épen
az eddig biztos világ
bizonytalanságtól kiált
de meg sosem hallják
rég nincsenek már csodák
eltűnik a remény
felhők a kétségbeesés egén
minden hideg, kemény
millió gyászos esemény
halott, végtelen csönd
áthatolhatatlan köd
mindent sötétség föd
elmerült benne a Föld
a világ szétdőlt romján
fekete sziluett áll
oszlik körötte a homály
eljött maga a Halál...