(1)
Életét elfecsérlő
bolond
ki rímekért
feláldoz
egy életet
mely már
akkor sem
volt élet
mikor
megszületett.
(2)
A világ
megváltóinak
egyike
kit sosem
értenek meg
művei Krisztusként
megfeszíttetnek
de sorsát
emelt fővel
vállalja
s végigjárja
a számára
kijelölt
utat.