Egymás mellé
dobált szavak
melyek vagy jól
vagy rosszul hangzanak
értelmüket
vagy megfejtik
vagy eltemetik őket
vagy eltűnnek
egy perc alatt
vagy lelkekben
örökké élnek
olyan kevés
marad fenn
s annyi
íródik hiába
mégis mindegyik
ér valamit
s újat hoz
e szürke világba...