Egy éjjel a padon...
Látom sokszor én is,
figyelem a Holdat
mindig kedvesen érint
érezni a csillagokat..
is....
Állni meghitt-sötétben
S vágyni fel a mindenbe
Mélyen áthat szépsége
Az éjjeli csendnek..
..nem állok ellen..
Szó szívben akad
Elnémul a világ
Nem látok falat,
Most minden csodás...
..lassan hajnalodik..
Ülök a parkban egy padon
Lelkemben csendes vágyak
Könnycsepp gördül hallgatagon
most távol vannak az árnyak..
..egyszer hazatalálok..
Száll a gondolat
suttog az éjjel
Lassú a mozdulat
Üzenek a széllel..
..Neked..
Itt vagyok valahol
A világ eltemet
feszült pillanat zakatol
S a kérdés: Mit tegyek?
...egyszer kivilágosodik...
(2006.02.01.)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.