Itt van már a pokol
Több, mint kétszáz éve
Már mind benne élünk
Túl eddig senki nem élte
Mi magunk vagyunk már
Az elkárhozott lelkek
Kik az életben értelemre nem
Csak kilátástalanságra leltek
Hazugság a világ
Isten rég elhagyta
Az ördög pedig harc nélkül
Kacagva vette birtokba
Monoton, üres napok
A reményt rég eltemettük
Árnyékokként élünk mér csak
Létünk ezzé tettük.