Szeretnék...
Szeretnék egy napot
a végtelen életből
mikor nem kell kilépnem
tulajdon énemből
egyetlenegy napot
mikor senki nem szól hozzám
s belső magányomból
a világba senki ki nem ránt
huszonnégy szent órát
mikor csak magam lehetel
s talán megfejthetem
mire is jó az életem
ezer-egynéhány percet
melyből mindegyikben
csupán csend s nyugalom
lesz úrrá lelkemben
néhányezer másodpercet
mely mind oly gyorsan elszáll
s mely másodpercek után
újra a szürke élet vár.
2006. 01. 10.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.