Életem a kő
Mely formátlan, rideg anyag
De a valóság másává nő
Két puszta kezem alatt
Élőt teremtek elő
Az élettelenből
Értelmet hozok elő
Az értelmetlenből
Megszelídítem
A kemény, hideg anyagot
Munkám nyomán a fénytelen
Kő majd fényben ragyog
Életem küzdelem
Minden napom új kihívás
A követ végleg nem győzöm
De minden kész mű
Új megváltás.