Életem a papír
S maga a könyv agyam
Mielőtt megszülettem
Azelőtt halott voltam
Csak szereplőim élnek
Kik könyveimben életre kelnek
Életem nekik adtam
De meg sosem bánhattam
Rengeteg barátom van
Mégis egyedül vagyok
Mindenki elől menekülök
Mint az örök kárhozott
E világ nekem nem otthonom
Csak a könyvek, miket írtam
Sehol máshol nem vagyok otthon
Csak tulajdon agyamban.