Életem a szó
Nekem így a jó
Értelmem a vers
Mást bennem ne keress
A semmiből jönnek a rímek
S születnek a verscímek
Megverselem, mit nem lehet
Rááldozok egy életet
Hogy megértsek mindent
Mit ember meg nem érthet
Talán nem hagyok nyomot
Ahogy annyi más sem hagyott
De küzdök a végsőkig
S eljutok a felhőkig.