Szenteste
Minden csak kirakat
az őszinte szív megszakad
hamisság, képmutatás
hová lett a varázs?
Minden eladó már
az ember semmit nem vár
Valahol talán
van még őszinteség
tán tartják még valamire
a szeretet ünnepét
Vagy mégsem...?
minden csak hiú remény
fásultság van már csak
a szeretet hült helyén?
Hideg szél fúj odakinn...
egy csöves tán most fagy meg...
de ez kit érdekel?
hisz nem számít az élet...
Boldog karácsonyt hát
e kiábrándító világnak!
tán jön még egy jobb idő
s a szavak megértésre találnak...
2005. 12. 24.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.