Mindjárt itt a karácsony
díszben a lakótelep
a sok kereskedő harácsol
a gyomrom beleremeg...
Ennyi volna a szent ünnep?
pénztárcák elleni támadás?
ennyi maradt belőle
vagy van még valami más?
Egyetemes szeretet...
na persze, mese habbal!
ha nincs tele a tárcád
végezhetsz is magaddal!