A költõ feladata
A valóságot megragadni
s azon jóval túllépni
a hagyományokat elfogadni
s a korlátokat széttépni
újat, nagyot, megváltást hozni
s mellette az elődöket tisztelni
csalódást senkinek nem okozni
s az egész létezést átértékelni
kilépni a fizikai létből
s egy magasabb létállapotba jutni
kitörni az időből s a térből
s a végtelenben szabadon szárnyalni
szólni mindenkihez, ki él
férfihoz, nőhöz, gyermekhez, agghoz
átrepülni az univerzumon
s elérni magához a Naphoz.
2005. 12. 13.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.