Vagyok.
de miért?
Élek.
de ki(k)ért?
Jöttem
valahonnan
időtlen éteren át
akár csak
annyi társam
s keresem az okát
Tartok valamerre
engem is
sodor az ár
tán nem is éri meg
s okokat
keresni kár
Előbb-utóbb én is
elérem
az út végét
ott majd kapok
választ
s nem teszek fel több kérdést...