Mindenség
A végtelen
mit áthidalni nem lehet
a kozmosz
mely megteremtett minden életet
Egész az egészben
ellentét az ellentétben
összhang az összhangban
lét a létezésben
a korlátlanság világa
korlátok nincsenek
ésszel senki nem fogja fel
meddig is terjedhet
Időtlen az idő
s tértelen a tér
semminek sincs értelme
s mégis minden összeér
A láthatatlanból
lesz minden látható
A szűrrealitásból
a megtapasztalható
Atomok, porszemek:
semmiség a semmiben
mégis ez a mindenség
mégis... ez a végtelen.
2005. 12. 09.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.