Rajokban jön hozzám a tenger,
mint a halak, mosdatja lábamat,
és szárnyak kenik arcomra az eget.
A kék szemű ember, ahogy egyre
közelít, eloltja minden szomjamat.
Bent az utcán nő a ricsaj:
Gyerekek, miért ugattok a Holdra?
Az angyalokhoz szólunk, s ők majd válaszolnak.
Pikkelyek borította szemhéjának egyetlen pislantására
halak milliói rajzanak vissza az ősóceánba.