Sanzon
Sanzon
Hiányzom-e annyira, kedvesem,
ahogy te nekem?
volt hogy hosszú gyöngysorok
lógtak nyakunkban mikor öleltük egymást
ez rég volt fiatalok voltunk
és szerelmünk is oly fiatal volt még
de várj rám látni fogod
hazajövök minden hullócsillag érkezésekor
minden csillag kék lesz a szívemben
mikor hazatérek hozzád
most ellep a folyó
álmaidban hívhatsz csak magadhoz
de álmodd csak álmaimat
és ha szívemet tiédben megtalálom
hazatérek hozzád és veled maradok
mikor a fény utat tör a poros vitrinekbe
két porcelánbaba együtt maradunk
csak várj rám
a felhőkről majd hosszú láncon hinták ereszkednek alá
esőcseppek a zöld mohán
hazajövök az összes ég a szívemben kéken ragyog majd
aznap mikor hazatérek hozzád
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.