Drágakövekkel pettyezett gomba,
a halál másként nem szólhat hozzánk csak
fák sugaraként,
a gyökerek perspektívája, melyek
virágot eresztenek a földbe nem a miénk,
a szem becsukódik,
halak és madarak teste forr össze,
a varratszedést elvégzi az emlékezet.