Virtus
Összetörted a szívemet
Hullik piros vérem
Nem élhetek többé veled
Kegyelemkenyéren
Megtűrt lator sem leszek én
Te sem legyél Krisztus
Érted halni oly csekélység
Élni nagyobb virtus
Szép volt minden,ahogy történt
Még a rügy kipattant
S lángra gyúlt a szívem,s önként
Mindent neked adtam
Fényt,hogy lássál, s a karodba
Arany búzatengert
Reggel napot, s alkonyatra
Holdat teremtettem
Százszor odaadtam volna
Mit egyszer sem kértél
Életemet egy csokorba
Hogy örökké éljél
2004 01 0 7
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.