Nem kell végig mondanod,hogy mit akarsz
Ha áld nyelved,vagy perelsz is vele
Szemednek ébredező csillagait
S minden szavad mára már ismerem
S mégis hiányzik a szó,fáj, ha hallgatsz
Mondj jót, vagy rosszat, hogy visszaszóljak
S ha hív majd az őszi alkony,terítsd rám
A fáradt csendet útravalónak