Ambivalencia szeptember 26
Kiüresedés pillanatcseppekben villan
Talán értékmentesek a mozdulatok
Mégsem lenne immár semmi kis
Világunkban megokolva tán
Szépségeink viszonylagosak
A tökéletesség elérhető tán
S fel kell kúszni a sötétségből
Fel a fénybe kapaszkodva
Mely néhanapján ismételten
Megcsillan fényszögfokban
Dekódoltan s rekódoltan
Vibrált az éter megfoghatatlanul
Jelenembe oszcillál a múlt képe
Tán a jövő már vagy csak hagymáz
Az egész
2004. szeptember 26., Budapest
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.