Némaság
Üresség
Bizonytalanság
Fehérség
Anyagtalanság
Célok-nélküliség
Hangtalanság
és tátongó mélység
Semmi nem
hatol át rajta
semmi nem
töri meg
jéggé fagyott közöny
lélektöredékek
Állóképszerűség
kilátástalanság
néma, hangtalan csend:
ennyi pusztán a világ