Arctalan emberek
menete a halálba
kik ártatlanokat is
magukkal rántanak
Értelmetlen halálok
sorozata
tömegek szenvedésének
magyarázata
pusztítás, támadás
a jövő ellen
arctalan halottak
a lángtengerben
egy örök átok
melynek sosem lesz
vége
s ami miatt
már csak álom
a béke...