,,Léttöredékek''
1.
Úgyis elér a vég
akkor meg nem mindegy?
Ó, nem, egyáltalán
ahhoz túl rövid az élet
2.
Semmiből semmibe
Ürességből ürességbe
Homályból homályba
Sötétből sötétbe
3.
Hiába járod végig
egyszer ki kell szállni
hiába nem akarod
a vonat meg fog állni
4.
Minden nappal közelebb
és jól ismert a végcél
de mikor számot kell adni
nem mindegy, hogyan éltél
5.
Szikrácskák a sötétségben
porszemek az űrben
vízcseppek a léttengerben
pontocskák a körben
2005. 10. 01.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.