Porrá hamvad
majd újjászületik
saját poraiból
visszatér
majd újra távozik
az árnyékvilágból
Lángok közepette
ég el
s nyeli el
az enyészet
s az enyészetből
születik újjá:
ez a főnixi
természet
A halál sem
tudja legyőzni
ő győzi le
a halált
porból, ködből
és hamuból újra
előtör a láng
Ha el is emészti a semmi
százszor erősebben tér vissza
lángtengerben éled újjá
mindig, újra és újra...